Programació

Carla Vall i Míriam Hatibi

 

IRA I DONA

Tradicionalment, la ira ha estat una emoció masculina, encarnada i expressada pels homes. En la dona, en canvi, la ira ha estat llargament silenciada: era una emoció que la dona no havia d’expressar ni sentir. En els darrers temps, alguns moviments feministes han reivindicat la ira de les dones com a motor de canvi. ¿La ira és necessària per combatre la injustícia? ¿Cal que les dones s’apropiïn també d’aquesta emoció? Míriam Hatibi i Carla Vall compartiran les seves reflexions per abordar aquesta cara de la ira.

Carla Vall i Duran. Advocada penalista i criminòloga catalana experta en drets humans, en especial els de les dones i els dels infants, i en l’abordatge i prevenció de violències masclistes.

Míriam Hatibi. Analista de dades i activista catalana. És autora de l’assaig sobre la identitat i la inclusió Mírame a los ojos. Des de fa uns anys, dedica part del seu temps a l’activisme antiracista i feminista, amb un focus important en la força de la comunicació per aconseguir canvis socials.

 

24 novembre a les 19.00h
Sala Beckett

 

Forma part del cicle Ira, clàssics i món contemporani.

Consulta la programació de tot el cicle

Altres continguts d'interès